KIYITEMA Açılış Toplantıları - SAMSUN

Ülkemiz Kıyı ve Geçiş Sularında Tehlikeli Maddelerin Tespiti ve Ekolojik Kıyı Dinamiği (KIYITEMA)” Projesi “Samsun Limanı Pilot Bölgesi” Açılış Toplantısı (12 Mart 2013)

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve TÜBİTAK MAM Çevre Enstitüsü tarafından yürütülen “Ülkemiz Kıyı ve Geçiş Sularında Tehlikeli Maddelerin Tespiti ve Ekolojik Kıyı Dinamiği (KIYITEMA)” Projesi kapsamında dört pilot bölgeden birisi olarak belirlenmiş olan “İskenderun Körfezi Pilot Bölgesi Açılış Toplantısı” 12 Mart 2013 tarihinde “DSİ VII. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu (SAMSUN)” nda saat 9.30-11.30 arasında gerçekleştirilmiştir. Toplantıya ilgili kurum, kurumların il müdürlükleri, üniversiteler, STK ve bölgeye ait sanayi kuruluşlarını temsilen toplam 28 kişi katılım sağlamıştır.

Toplantı açılış konuşmasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Dairesi Başkanı Sn. Dr. Yakup Karaaslan projenin önemini, kapsamını, hangi gereksinimler sonucunda bu projenin başladığı ve beklenen çıktılarını katılımcılara aktarmıştır. Ardından Proje Yöneticisi Sn. Gülsen Avaz projenin tanıtımını, bugüne kadar yapılan/yapılması planlanan çalışmaları ve proje kapsamında paydaşlardan beklenen destek konularını içeren bir sunum gerçekleştirmiştir. Son olarak katılımcılarla birlikte, proje ile ilgili soruların cevaplandırıldığı ve birlikte yapılacak çalışmalarda karşılıklı verilebilecek katkıların değerlendirildiği soru-cevap bölümü gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya katılan kurum ve kuruluşlar aşağıda verilmektedir:

 Orman ve Su İşeri Bakanlığı

 Çvre ve Şhircilik Bakanlığı

 TÜİAK MAM

 On Dokuz Mayı Üiversitesi Çvre Müendisliğ Böüü

 Devlet Su İşeri VII. Böge Müülüğü(Samsun)

 Samsun Çvre ve Şhircilik İ Müülüğü

 Samsun Büüşhir Belediyesi

 Tük Petrol Anonim Ortaklığı

 Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İ Müülüğü

 Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi

 Samsun İ Öel İaresi

 ETİBakı A.Ş

 Toros Tarı San. Tic. A.Ş

Fotoğraflar

12.03.2013
-A +A